Daljinski nadzor

Mobilno obezbeđenje

MOBILNO OBEZBEĐENJE

Mobilno obezbeđenje ili patrolna služba je usluga koja se umesto tradicionalnog neprekidnog angažovanja radnika obezbeđenja obavlja više puta tokom 24 časa, pešačkim ili motorizovanim patrolama uz evidentiranje na kontrolnim tačkama.

Obilazak unapred definisanih objekata se obavlja u različitim vremenskim intervalima, pa se ne dozvoljava uspostavljanje šablona koji bi olakšali potencijalni napad na objekat.

Ovaj način rada predstavlja preventivno delovanje sa ciljem sprečavanja potencijalnog ugrožavanja objekta.

Mobilno obezbeđenje se angažuje i odmah po prijemu alarmnog signala sa ugroženog objekta čime se postiže brza i prvovremena reakcija.
Video monitoring

VIDEO MONITORING

Podrazumeva ugradnju opreme za video nadzor na objekat klijenta pri čemu se ovaj sistem povezuje sa našim kontrolnim centrom iz koga se video signal prati i snima.

Usluga video monitoringa koju mi nudimo podrazumeva:

  • Instalaciju opreme renomiranih svetskih proizvođača
  • Besplatan test opreme
  • Obezbeđen servis i održavanje
  • Mogućnost praćenja slike u realnom vremenu na nekom od uređaja (monitor, računar, mobilni telefon)
Alarm monitoring

ALARM MONITORING

Daljinski nadzor (alarm monitoring) podrazumeva da se kod klijenta ugrađuje alarmni sistem koji se povezuje sa našim kontrolnim centrom u kome dispečeri neprekidno prate rad svih povezanih alarmnih sistema.

Ukoliko dođe do alarmne dojave, kontrolni centar usmerava interventni tim mobilnog obezbeđenja na ugroženi objekat, dok istovremeno obaveštava samog klijenta i policiju, a po potrebi i hitnu pomoć i vatrogasnu službu.

Pre same ugradnje sistema daljinskog nadzora, naš stručni tim tehničke službe vrši snimanje objekta na osnovu čega se radi besplatna analiza bezbednosti koja služi kao osnov za predlog optimalnog tehničkog sistema zaštite.

Nakon što klijent odabere odgovarajući alarmni sistem i monitoring paket, naša tehnička služba u najkraćem roku instalira alarmni sistem u predmetni objekat i povezuje ga sa našim kontrolnim centrom. Zatim sledi obuka korisnika o pravilnoj upotrebi i ostalim mogućnostima sistema.

Svaki objekat koji je priključen na naš monitoring ima oznaku Ovaj objekat obezbeđuje Inex PLUS.

Copyright © 2016 – 2019 Inex Plus