Inex Plus

DOBRODOŠLI U INEX PLUS

Naša osnovna delatnost je pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zaštite. Naše sedište je u Beogradu, u Humskoj 3c, a imamo i regionalne centre u Novom Sadu, Šapcu, Kraljevu, Požarevcu i Nišu, kojima pokrivamo celu teritoriju Republike Srbije.

Vlasnici smo sertifikata:

ISO 9001 2008 – Sistem menadžemnta kvalitetom

ISO 14001 2004 – Sistem zaštite životne sredine

ISO 27001:2005 – Sistem menadžmenta sigurnošću informacija

OHSAS 18001 2007 – Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu

ISO 22301:2012 – Sistemi menadžmenta kontinuitetom poslovanja

ISO 28000 2007 – Sistem menadžmenta obezbeđenjem u lancu snabdevanja

SRPS A.L2.002:2008 – Standard u oblasti usluga fizičke zaštite, tehničke zaštite, menadžment iz kontrolnog centra i mendžment vrednostima

Ukoliko imate potrebu za uslugama ove prirode pozivamo Vas da se informišete kod naše službe prodaje ili nam pošaljete e-mail preko forme za kontakt, a mi ćemo se potruditi da pronađemo najefikasnije rešenje za bezbednosna pitanja vašeg stana, poslovnog objekta ili ličnog obezbeđenja. Reči forme za kontakt treba da budu link ka strani Kontakt

Uz zvanične standarde primenjujemo i svoje interne procedure i kodekse pa je naš krajnji produkt usluga zavidnog kvaliteta.

Članovi smo udruženja privatnih obezbeđenja Srbije u okviru Privredne komore Srbije.

Rizike poslovanja smo sveli na najmanju meru tako što smo ih obezbedili polisama osiguranja kod osiguravajućih kuća.

Višedecenijsko iskustvo nam omogućava da u najkraćem roku prepoznamo potrebe klijenata i odgovorimo na njihove zahteve. Funkcionišemo po principu dogovora sa klijentima – naš stručni tim rukovodilaca i koordinatora bezbednosti daje predlog za optimizovanu uslugu uz minimalni rizik i troškove. Takođe, sa klijentima se dogovara i konačni izgled i tip uniformi koje će nositi naši izvršioci dok budu angažovani na svojim zadacima kod klijenta.

Svi naši izvršioci imaju bar srednju stručnu spremu, a dodatno se stručno osposobljavaju u našem centru za obuku, dok se obuka iz gađanja vrši u Streljačkom savezu Srbije.

Komunikaciju ostvarujemo preko sopstvene radio veze (Kenwood i Motorola) na dve frenkvencije sa podrškom dva repetitora, i putem umrežene mobilne telefonije. Naša dva kontrolna centra su neprekidno u službi –  24/7/365 dana u godini.

KO JE INEX PLUS

 • Naša misija

  Privredno društvo Inex Plus d.o.o  i BFS servis d.o.o. svoju misiju na tržištu definišu kroz pružanje potpune i kvalitetne usluge klijentima. Osim kvaliteta usluga koje pružaju, teže unošenjem inovantnosti donošenjem svetskih standarda i vrsta usluga na tržište Srbije neprestanim praćenjem ovih delatnosti.

  Misija naše kompanije je da pružanjem usluga bezbednosti i zaštite lica i imovine adekvatno odgovorimo na sve zahteve i očekivanja naših klijenata, kako bismo im pomogli da eliminišu sve potencijalne rizike i ostvare nivo bezbednosti koji im omogućava  nesmetano poslovanje.

  Jačanjem naše tržišne pozicije, povećanjem poslovne efikasnosti, ostvarivanjem profitabilnosti, nastojimo postići dugoročnu uravnoteženost poslovanja zadovoljavajući potrebe i očekivanja svih interesnih strana naše firme –  klijenata, dobavljača, zaposlenih, vlasnika, ali  i celokupnog društva.

 • Naša filozofija

  Nastojimo da svoje poslovanje nastavimo u duhu stabilnog i kontinuiranog rasta i razvoja, da ostanemo kompanija koja u fokus svog poslovanja uvek stavlja rešenja problema korisnika naših usluga.

  Želimo da budemo pokretačka snaga u oblasti bezbednosti na teritoriji Srbije i da ponudimo jedinstvena, kreativna i inovativna  rešenja za svoje korisnike.

  Težimo da budemo priznati  lideri u primeni i razvoju najnaprednijih rešenja i sistema bezbednosti u  poslovnom okruženju.

  Cilj nam je očuvanje privrednog duštva kao celine, očuvanje poslovanja i radnih mesta bez obzira na recesiju privrede Srbije. Iako se susrećemo sa svim posledicama krize, ne odustajemo od pružanja kvalitetnih usluga svojim klijentima, rukovodeći se da će jedino prepoznavanje kvaliteta i zadovoljstvo klijenata obezbediti prevazilaženje trenutnih tržišnih problema.

Copyright © 2016 – 2019 Inex Plus